Temetkezési iroda, koporsós temetés, hamvak szórása Budapest, 4. kerület IV. kerület Újpest közelében

Temetkezési iroda Budapest, 4. kerület IV. kerület Újpest közelében

Több évtizedes tapasztalataink a garancia a kegyeleti szempontoknak megfelelő, méltó hamvasztás és temetés lebonyolítására. Teljes körű ügyintézést, hagyományos és különleges hamvasztási és temetési szertartásokat, ingyenes kegyeleti tanácsadást kínálunk a gyászoló családok számára. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megfelelő tájékoztatását a temetés lebonyolításával kapcsolatos lehetőségeikről, szolgáltatásokról.

Koporsós temetés Budapest, 4. kerület IV. kerület Újpest közelében

Budapesti temetőben történő koporsós temetés teljes körű ügyintézés mellett! Irodánkban szakszerű segítséget nyújtunk a koporsós temetés teljes körű lebonyolításához, a temetkezési kellékek kiválasztásához. Beszerezzük az ÁNTSz engedélyt, a halotti anyakönyvi kivonatot, igény szerint lemondjuk a nyugdíj folyósítását. Valamennyi budapesti temetővel kapcsolatban állunk, így a temetés időpontját és ha még nincs, a sírhelyet is  lefoglaljuk Önnek. Egy helyen rendelheti meg  a temetéshez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást, kelléket is: a ravatal termet zenével, a búcsúztatást,  harsonást, koszorúkat, fellépő művészeket.

Hamvak szórása Budapest, 4. kerület IV. kerület Újpest közelében

Irodánkban hamvasztással együtt, teljes körű ügyintézéssel rendelheti meg a szórásos temetést temetőkben, templomokban, természetben. Önnel egyeztetve lefoglaljuk a temetés időpontját, megszervezzük a polgári vagy egyházi búcsúztatást, megrendelheti a gyászértesítőket, koszorúkat, virágokat, melyeket díjmentesen szállítunk ki.

KAPCSOLAT

+36 70 325 6343